top of page

Ny messehall i 5. etasje

Velkommen til et nyoppusset, modernisert og utvidet Skosenter.

Etter 10 år på Helsfyr var tiden inne for å oppgradere senteret. Vi har brukt første halvår av 2018 til for å få dette ferdig og nå står det klart – velkommen!


Skobransjen har gjort noe de fleste vil, men få klarer; å samle hele bransjen under ett tak. På Skosenteret vil du finne de fleste viktige merkene. Over 50 permanente showroom med agenter/importører, over 200 varemerker og under messene tilkommer 30 utstillere med over 60 varemerker.


Alt du trenger finner du på Skosenteret.


Inngangspartiet er modernisert, vi har oppgradert gulv, vegger og ikke minst tak og lys. Alt er selvfølgelig med LED. Alle felles områder i begge etasjer har også fått den samme behandlingen. 




Kantinen, eller som vi kaller det "shoe loungen" er malt opp, nye bord og stoler og hyggelige sofa grupper hvor man kan slappe av med en kopp kaffe fra våre moderne automater.



Vi har tilrettelagt for større sosiale soner i både 1. og 2. etasje. Dette blir soner hvor leverandører, kunder og andre kan sette seg ned og nyte en god kopp kaffe fra våre nye kaffemaskiner.



5. etasje er vår nye stolthet. Dette er et permanent messe område med 32 stands, et område som skal huse messer for sko og veske bransjen. Etasjen har blitt et område hvor harmoni, hygge og kommersiell handel skal møtes.



Vi ønsker alle velkommen til høst messen, den egentlige premieren for vårt "nye" senter.


Håper dere alle trives – velkommen! 

79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page