top of page

SAL SAMLER SKOBRANSJEN

På SCANDIC Helsfyr Hotel, 24.09, kl. 09.00 til 12.00

Etter fjorårets meget vellykkede bransjeseminar, har SAL (Skoagenters og grossisters forening) tatt tak i tilbakemeldinger og kommentarer, og gjennomført en omfattende markedsundersøkelse i samarbeide med StudConsult. Den gir til dels overraskende svar, og viser blant annet store avvik mellom hva bransjen og butikkene tror, og hva kundene mener. Hele rapporten presenteres av StudConsult, med påfølgende debatt.


Som en oppfølging til noen av hovedkonklusjonene i rapporten, går vi direkte over til et høyaktuellt foredrag med Morten Brandt: Salg i moderne tider. Morten Brandt blir av mange beskrevet som en av landets dyktigste foredragsholdere innen sitt felt, salg.


Vi kan garantere en uforglemmelig time, som vil gi deg ny inspirasjon, hakeslepp og latterkrampe. Innholdet er like aktuelt enten du er butikkeier, avdelingsleder, innkjøper, grossist eller agent.


Seminaret er gratis, og sponset av SAL. I fjor deltok i overkant av 100 pers. I år bør det bli enda flere. Gå ikke glipp av årets happening!


Send påmelding til post@sal-forening.no senest 15. august (max antall deltagere = ca. 150)


Du er invitert til gratis lunsj

Kl. 12.00 inviterer Skosenteret til gratis lunsj i kantina. Deretter kan du besøke dine beste leverandører, og få en oppdatering på hva som ble bestselgerne på august-messen, og ikke minst ta en titt på aller siste nytt.

Send påmelding til post@sal-forening.no


Andre spørsmål? – Kontakt en av oss:

bard@aquaterra.no – kathrine@newshoes.no

pc@aghansen.no – oddbjorn@brandshoe.no


Med hilsen SAL & Skosenteret

120 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page