top of page
verity-sanders-734198-unsplash.jpg

"En visjon er en fremtidsdrøm, en ideell fremtidig situasjon man aldri kan slutte å jobbe mot."

Historikk

Skosenteret har med sine 5.000m2 etablert seg på Helsfyr i Oslo som bransjens midtpunkt gjennom de siste 10 årene. Vi holder årlig 4 Sko og Veske messer og har alle de viktigste varemerkene representert.

640x480_4.png

Skosenteret – sentralt beliggende på Helsfyr i Oslo består av 2 etasjer med norske og internasjonale varemerker innen sko og veske bransjen. Med over 50 showroom fulle av sterke merker som ønsker deg velkommen til en kommersiell opplevelse. Totalt er over 200 merker representert hos oss og bransjen er samlet under et tak.


I august 2018 åpnet vårt permanente messe området i topp etasjen av vår bygning. I 5. etasje har vi her etablert en messehall med over 30 stands som flere ganger årlig vil huse messer for våre bransjer.

Skosenteret har som mål å være sentrum for sko i Norge.

Våre Mål

  1. Skosenteret skal være et kompetanse senter for leverandører og detaljister.

  2. Skosenteret skal være Norges viktigste markedsplass hvor leverandører og kunder møtes og utvikler relasjoner og bedriver kommersiell virksomhet.

  3. Skosenteret skal være markedets viktigste inspirasjonskilde som kobler inspirasjon, mote, trender med kommersielle krefter.

  4. Skosenteret skal være detaljistenes naturlige handelsplass for sko og veske merkene i Norge.

  5. Skosenteret skal være våre kunders første valg i de kategorier vi opererer i.

  6. Skosenteret skal være et inspirerende og spennende sted og arbeide for medarbeidere og ledere som er lojale og dedikerte til vår filosofi.

Møt folkene bak skosenteret

OM OSS

Frank.jpg
image001_redigert.jpg

Frank Nybakken
Daglig Leder

Henrik Frisenberg
Styreformann

Morten Brekke 
Styremedlem

Rune Lauritsen
Styremedlem

Frode Sørlie
Styremedlem

Skosenteret er Norges eneste samlingspunkt for leverandører av sko, vesker og tilbehør til detaljister i Norge. Beboerne har faste showrom fordelt over 1. og 2.etasje i Fredrik Selmersvei 2 på Helsfyr. Her presenteres nyheter for kommende sesong, og man kan lage avtale med leverandørene om besøk etter ønske.

Skosenteret arrangerer årlig to skomesser over tre dager. Da utvides arealet med senterets nye permanente messehall i byggets 5. etasje. Et tredvetalls agenter/leverandører vil her vise sine kolleksjoner.

Under messene inviteres detaljister og journalister til visninger, trendorientering og andre sosiale aktiviteter. Et bredt utvalg av merkevarer er samlet sentralt og lett tilgjengelig på Helsfyr. Flybuss og T-bane stanser få meter unna.

Det arrangeres også såkalte innkjøpsdager over to dager to ganger årlig, en måneds tid etter skomessene, når de aller siste nyhetene for neste sesong er på plass.

bottom of page